18年 11月聚會後感

話咁快就已經11月啦,最近2個月既聚會反應都非常一流,好快就已經爆滿 ! 我們的努力沒有白費,而且大家對 @Sliver (MC) 既籌劃能力有目供睹。


老實講...聚會依樣野真係永遠沒有最好,只有更好!唔知係咪因為都搞左好幾個月既關系,氣氛方面唔需要 ice breaking 都已經自動熱!定係因為舊冰早就被我地既熱情溶化左呢?(爛左小小唔好介意....)

今次亦係有屎以黎最多朋友帶工具黎分享既一次 ! ! 排名不分先後....包括有:

  • 台灣手信的你
  • 真空工具、保鮮的你
  • 4款spanking工具、hand made低溫蠟的你
  • 13款spanking工具、「請做我的奴隸」的你
  • 提供pat pat的你&你&你
  • 感謝你地的不辭勞苦
  • 亦辛苦晒現場提供繩縛指導、按摩服務既大師




今次開心既係不論男/女、主/奴、S/M、大家都好主動去嘗試各種工具既感覺&用法!當晚有位同好試晒各種spanking工具後被要求順次序地排返出黎(有興趣下次可以挑戰下)

當晚突發一個導遊環節~竟然意外地順利!大家都好想認識多啲新朋友,了解下其他人既喜好、理念、睇法!所以如果你地想認識下新朋友但又怕羞,同我地講聲就得,我地會為你地進行一個舒適既介紹之旅!

最後,相信好多朋友都開始了解到依個聚會大家都好樂意互相幫助,所以你黎到有咩工具想試想玩,一定有人滿足到你

Anyway 好多謝大家對「悅聚」既支持!我地下個月再見

留言

熱門文章