18 年 12月聚會後感

由今年4月開始,每月一聚「悅聚」,不經不覺已經到了2018最後一次,大家都非常踴躍報名,人數又再一次超出預期。

經過多次既聚會後,習慣了由舊人帶新人,大家好快投入聚會環境,就算第一次黎既朋友仔都好快被輕鬆愉快既氣氛感染,溶入了大家。

今次有同好著上膠衣參加聚會、有皮鞭示範、打屁屁體驗、真空袋體驗等,亦有同好帶了膠帶s(眾數)、大人自製作電擊training belt、乳頭橡膠圈、書本等同大家分享甚至試用,所以都請大家好好珍惜同小心使用他人的東西。

另外,今次特別多謝 拓真先生 Takuma san 為我地示範左一次精彩既吊縛。


愈夜愈精彩,到左大家都好期待既聖誕大抽獎,由多人送出禮物,包括:大人、silver、Momo、晴趣屋,silver 包裝精美禮物排滿一張長櫈,還有阿打特別自製禮物送比大家。

每個得獎者中獎後,就要即場拆禮物,還要講出禮物既用途,每人表達能力非常生動有趣,大家也捧腹大笑。有啲比較害羞唔敢即場使用既歡迎留言講下用後感,或食後感。

多謝大家係2018年咁支持「悅聚」,回想今年咁多次聚會,由岩岩開始比較細既場地、只能容納25人,到而家連大場地都容納唔曬想參與既朋友,證明我地既努力得到大家既支持,期待2019再見。

你地既回應、享受其中,就係對我們支持。

留言

熱門文章